Kesäfiilis

24.3.2017

 Kohta on taas kesä, ja pääsee nostelemaan koiria silloille.


Jos etsit jotain järkevää luettavaa, sitä ei ole tänään täällä. Mä vaan fiilistelen kuvia!


Ulkona paistaa aurinko, ja kesä on todellakin tulossa. Harkitsen jopa juoksuharrastuksen elvyttämistä. Talvella en juokse, koska en vaan juokse.

Tämä oli tosi kiva telttapaikka. Missään ei ollut ketään, jossain satoi ja oikeastaan tämä oli ainut paikka, mihin teltan pystyi järkevästi törkkäämään. Muualla oli kiviä, kaltevaa pintaa tai möykkyjä. Vesi tuntui läikkyvän ihan juuri tuosta lammikosta yli.


Se on jännä, että reissun jälkeen kun katsoo kuvia, osa on vähän plääh. Näin keväällä kehnompikin kuva on ihan ok, nämäkin maisemat on kivoja. Voisin mennä tuonnekin uudestaan. Ylös alas.


 Ja sitten on nämä korvatyypit. Ne on tänä kesänä taas vuoden vanhempia.


Ketkähän kaikki saisin tänä vuonna mukaan, ja minne? Sitä tässä pohdin, koska reissukuume nousee samaa vauhtia auringon kanssa.

9 kommenttia :

 1. Voi ei, kesäfiilis jo pelkkänä sanana saa mut aina hymyilemään korvasta korvaan! <3 Siihen kiteytyy niin paljon. Mulla alkoi kesäfiilis nostaa päätään viime lauantaina jo siitäkin hassusta pikku seikasta, että motarille oli vaihdettu kesänopeusrajoitukset, eikä ajamaan pystynyt ilman aurinkolaseja, vaikka kello kävi jo kuuden pintaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesärajoitukset on kyllä hyvä fiiliksen nostattaja :D

   Mä jo hetken meinasin olla nipo epätalven loppumisen suhteen, mutta ei vaan voi tällä auringonpaisteella. Jos kesää tarjotaan jo nyt niin niillä mennään sitten! On aika kiva :)

   Poista
 2. Mä aion alkukesästä ottaa korvatyypit ja suunnata Tromssan tienoille Norjaan. Se on meille ihan uusi aluevaltaus. Täällä tosin sataa rakeita ja lunta vuoron perään että vielä ei ihan kesämeininki ole. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kesämeininki kyllä tänään täälläkään.. Mutta mä olen sitkeesti päättänyt suunnata ajatukset nyt kesään, ja Tromssa kuulostaa tosi hyvältä. :) Norjassa liikkuminen on aina jotenkin mukavaa.

   Poista
 3. Täällä on kesävaellusfiilistelyt kans meneillään.:) Ai että kun pääsis jo noihin kesäfiiliksiin!

  VastaaPoista
 4. Mulla iskee tuosta kolmannesta kuvasta ihan kammoittava leirikateus! Voi nyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhky..............

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sähän voit käydä siellä. Kartta on Fjällkartan BD1 Treriksröset-Rostojavri. Ensin hoidat itsesi Kilpisjärvelle, ja lähdet siitä kohti kolmen valtakunnan rajapyykkiä (pääsee vaikka veneellä). Siitä kun tallaat 2 päivää Kalottireittiä pitkin ensin Pältsastuganin ja tuon ekan sillan kautta Rostahytalle, pääset huudeille. Paikka on kartalla Kalottireitillä Rostahytan ja Daertahytan välissä, pieni lätäkkö juuri ennen Gassavakkejavrreja.

   Nyt kun tarkemmin katsoin kuvia, huomasin että kaikki tän postauksen kuvat on samalta väliltä. Tämän jälkeen käveltiin päivä tai kaksi sumussa. Jos siellä oli kaunista niin mä en nähnyt sitä.

   Muutenkin tuo kolmen valtakunnan rajan vaellusmaasto vaikutti tosi kivalta. Siellä on mulle varmasti vielä kierreltävää ja rengasreittejäkin saa tehtyä helposti Kilpparilta.

   Poista
 5. Hmmm,hmmm,hmm. Minun on kohta päästävä kehittämään itseäni muutenkin kuin päiväretkien muodossa. Kiitos tästä vinkistä ja ohjeistuksesta! Kohta en voi muuta kuin pakata penskat mukaan ja lähteä.

  VastaaPoista

by mlekoshi