Hellekesän herkku koiralle

14.5.2016

Tämän kauden uutuus on lohimehujää! Maistuu ainakin neljälle siperianhuskylle, joten varmasti muillekin. Mallirohmuna Icesmile's Arnaq, eli Nasu.


Valmistaminen on helppoa: keitetään lohen rääppiäisiä runsaassa vedessä, siivilöidään ruodot yms. pois ja pakastetaan keitinvesi annosrasioissa.


Keittohommat kannattaa ajoittaa niin, että asunto on mukavasti tuuletettavissa.


Maku?


Nam.

4 kommenttia :

 1. Tätä vinkkiä en saa päästää koiramme ravitsemuksesta pääosin vastaavan puolisoni silmiin. Keitetyn maksan hajussa on ollut jo tarpeeksi sietämistä.

  Mutta on varmasti hyvää, ja lapsillekin terveellisempi vaihtoehto Rio-Colien tilalle!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muahaha :D

   Jos poistaa kaikki sisäelimet, niin haju pysyy kurissa. Pelkällä päällä ja ruotoisilla jämillä ei saa niin messevää löyhkää aikaan. Maksaa en edes kokeile..

   Poista
 2. Hah :D Eksyin sun blogin vanhaan postaukseen vuodelle 2014, missä harkitsit siperianhuskya, ja joku tuli asenteella miksi hankkia koira pelkän harrastuksen takia. :D Nappasin tuota otsikkoa, ja näyttää että haave toteutunut? :D
  T: Siperianhuskyn melkein pelkän vetoharrastuksen takia hankkinut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis mä en ole sitä tyyppiä joka on erittäin eläinrakas ja rapsuttelee kaikkia möykkyjä joissa kasvaa karvaa. Se asenne ei sitten sovi yhteen tietynlaisen ihmistyypin kanssa, joka on ihan fine. Yleensä myöskään huumorintaju ei kohtaa, ja sitten saattaa esiintyä närkästystä.. :)

   Koiria on nyt neljä. Kaikki on otettu nimenomaan tekemään jotain. Ensisijaisesti ne vetää ja kantaa kesällä kamoja. Rapsutettavan puudeliseurakoiran virkaa ne hoitaa sitten sivutoimisesti. Hyviä koiria kaikki :)

   Poista

by mlekoshi