Suksisäilytys mallia ikea

1.2.2016

Suksien säilytys on ollut pitkään haasteellista. Meillä ei ole ulkovarastoa, joten kaikki harrasteromu pitää säilyttää sisällä. Mielellään jotenkin nätisti ja helposti saavutettavasti.

Kävin joitain hetkiä sitten ikeassa, ja löysin sieltä mitä mainioimman suksisäilytystelineen. Joku saattaisi nähdä tässä tauluhyllyn, mutta mun mielestä tuo kouru sopii kaikista parhaiten suksien säilyttämiseen.


Ensin ajattelin nostaa sukset eteisen seinälle, mutta se ei ehkä ollutkaan hyvä idea. Hylly tuskin myöskään kestää painoa. Niinpä suksihylly siirtyi vaatehuoneen (=vaellusromuhuoneen) lattialle, ja toimii siellä oikein kivasti.


Sukset pysyvät urassa ja seinä siistinä.


Mosslanda -suksihylly maksoi kaikki 8 euroa.

11 kommenttia :

 1. Ei paha. Mites sauvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ihan varma vielä. Ostin myös pieniä nuppikoukkuja, joita ajattelin laittaa seinälle ylemmäs, jotta sukset pysyvät varmasti suorassa. Toistaiseksi niitä ei ole tarvittu. Ehkä roikotan sauvat niistä? Mulla on myös lyhyempi samanlainen hylly, joten periaatteessa sauvat voi laittaa siihen, mutta pystyssä pysyminen on vähän epästabiilimpaa. Toistaiseksi sauvat ovat vielä nurkassa kasassa :D

   Poista
 2. ylimääräisen suksipussin voi laittaa katosta roikkumaan. On kätevä käyttää, eikä voiteet leviä tarpeettomia paikkoihin. On premiumversio säilytyspulmaan ja on siistiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meillä ole mitään suksipusseja :D Häröpallolla on menty..

   Poista
 3. ylimääräisen suksipussin voi laittaa katosta roikkumaan. On kätevä käyttää, eikä voiteet leviä tarpeettomia paikkoihin. On premiumversio säilytyspulmaan ja on siistiä.

  VastaaPoista
 4. Loistava vinkki, juuri tuollaista olen kaivannut! Omat sukseni lojuvat talvisin parvekkeella, mutta ei niitä siellä kesän tullen viitsi säilyttää.

  Mutta sukset tosiaan täytyy saada pysymään telineessä ryhdikkäästi. Meneeköhän homma vaikeaksi, jos Mosslandoja on syvyyssuunnassa useampia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menee sotkuiseksi. Mun viivasuoraa rakastavaan silmääni ei mitenkään sovi, että suksia olisi kahdessa tasossa.

   Meillä sukset ovat lojuneet milloin missäkin. Sotkussa nurkassa tai takaterassilla. Ei ole kovin hyvä eikä siisti tapa säilyttää yhtään mitään.

   Poista
 5. Oli pakko tulla kommentoimaan että eilen kaupassa kun etsiskelin meille eteiseen uutta naulakkoa näin hyllyssä vastaavia suksitelineitä, joiksi nämä on nyt mielessäni muuttuneet postauksesi myötä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suksiteline mikä suksiteline! Mitään tauluja, pyh.. ;)

   Poista
 6. Miten sukset siis pysyvät pystyssä !?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyllyssä on sellainen ura, johon suksi laitetaan. Hyvin pysyy.

   Poista

by mlekoshi