Sienestys ei ole välineurheilua

20.9.2015

Lähdettiin mökille. Mukaan piti pakata sitä ja tätä. Yksi kassillinen omia vaatteita, yksi kassillinen koiratavaraa ja yksi lapsille (jotka eivät tulleet mökille). Ihan kaikki ei mennyt nappiin mutta ei se mitään. Farkuissakin voi sienestää, ei niitä sieniä haittaa.

Vaikka tykkäänkin kamalasti kaikista kamoista, en tiedä yhtään mitä tavaroita sieniuskottavalla kerääjällä pitäisi olla. Ehkä pärekori ja hieno sieniveitsi ja kirja? Siitä kirjasta sitten tarkastellaan mikä karvatatti nyt olikaan kyseessä ja voiko sen syödä. Mulla oli farkut ja punainen ämpäri, ja kerään vain kantarelleja. Niitä syömällä ei pääse päivystykseen. Sieniveitsen tilalle kelpaa mikä tahansa terävä esine ja saaliin voi harjata pullasudilla. Moderni silikoninen ei oikein toimi - kokeilin.Nyt nämä ainoat farkut haisee vähän sieneltä mutta ainakin kastike oli hyvää.

2 kommenttia :

  1. Mites olisi pelkkä muovipussi taskun pohjalla? Testattu on ja toimii... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina ei ole edes sitä! Viimeksi keräsin sieniä hattuun, kun muuta ei ollut ja kantarellit oli ihan pakko saada mukaan.. En siis myöskään lähtenyt sieneen, joten tästä ei voi sakottaa.

      Poista

by mlekoshi