Ällöttäviä pentukuvia

26.9.2015

Meillä on tämmönen tyyppi.

 
Se otettiin lämpimästi vastaan.


Puolukkametsällä, kuten myös tavatessa muita koiria ja jokaisesssa mahdollisessa paikassa sitä pelottaa. Sitten tungetaan syliin, jalkojen alle tai karkuun, ja mahdollisesti pissataan. Joko yhteen paikkaan tai juostessa.


Juokseminen muuten vasta mukavaa onkin!


Väri on aika sama kuin ensimmäisellä.


Muuta samaa näissä ei taida ollakaan.


8 kommenttia :

 1. No on kyllä aika ällöttävä ja ruma, en ottais itelleni. ;D

  Mikä sen nimi on? Miten se on noin ison näköinen, taitaa olla vähän vanhempi kuin kahdeksanviikkoinen?

  Onnittelut perheenlisäyksestä! Teillä näyttää "uhkaavasti" alkaneen matka kohti kokonaista valjakkoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tää on ihan kauhee, kukaan ei tykkää ;D
   Nimi on Brikka, ja se 8 viikkoa on ohitettu jo aikoja sitten. Huomattiin, että yhdellä koiralla kaksi ihmistä tekee tunturissa aika vähän.. No ei kai, oikeesti ei vaan löydetty sopivaa pentua aikaisemmin. Laumakoiriahan nämä kuitenkin ovat.

   Poista
 2. Jotkut koirat vaan on vähän arempia :) Mun nuorempi tyyppi hengaili pentuna mieluiten joko mun hupparin sisällä (ihan pikkuisena pennelinä hupparin taskussa) tai ison tinkertamman pihatossa. Edelleen se katsoo arveluttavissa tilanteissa viisaimmaksi tulla mun jalkojen taakse tai syliin tarkkailemaan tilannetta, mutta on se silti hurmaavan avoin, reipas ja rohkea tyyppi.
  Ja isompi koira auttaa varmasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupparin sisällä. :) Aika sööttiä. Ensimmäinen pentu on kiinnostunut kaikesta eikä pelkää mitään, ja tämä ei ole kiinnostunut kamalasti mistään mutta pelkää kaikkea. Tiestysti raahaan sitä kaikkialle, ja pelokkuus onkin vähentynyt. Erikoista, miten eri luontoisia koirat voivat olla. Onneksi Kraflan kanssa se on jo tosi tuttu ja leikkiminen sujuu.

   Poista
 3. Hah! Meillä on kanssa yksi uusi karvainen rumilus kotona. Tosi ruma ja ällöttävä. :) Onnea uudesta pennusta ja mukavia yhteisiä vuosia!

  Ruman Horation kuvia ja kuulumisia myös blogissa: https://meanwhileinlongfield.wordpress.com/2015/09/01/mita-horatiolle-kuuluu/

  VastaaPoista

by mlekoshi