Unelmista totta (Retki-lehti + arvonta)

27.8.2015

Mainonta jatkuu


Retki-lehden numero 7 on ollut kaupoissa jo joitakin päiviä. Tälläkin kerralla mukana on kaikenlaista jännää, kuten suppailua, yksinvaeltamista ja kuukauden mittainen retki Kungsledenillä.

Jostain syystä mun lukuhetkeen kuuluu aina kahvia.


Kuukauden reissu kuulostaa ihan unelmalta. Jos saisi vapaasti tehdä unelmareissun, mikä se olisi? Olisiko se kuukausi täydellistä yksinäisyyttä, kiipeilyreissu kaveriporukalla jonnekin lämpimään vai retkikuntana napa-alueelle? Tuleeko unelmien täyttymys kilometreista, ajasta vai seurasta, vaiko ennalta päätetyn tavoitteen suorittamisesta, oli se sitten kuukauden kesto tai 800 kilometrin vaellus? Kuuluuko unelmareissuun oma ylhäinen yksinäisyys, todella hyvä vaellusseura tai jatkuva somen päivittäminen?

Yksi unelma mulle on ollut saada tehdä sitä mistä itse tykkää. Edeltävä opiskeluala antoi paljon, muttei tuntunut hyvältä. Nyt voin retkeillä, testata varusteita ja kirjoittaa, ja koska olen rahanahne paskiainen, pidän myös siitä että tästä maksetaan. Eilen kävin testaamassa kumisaappaita kävellen suolla siksakkia. Karpalo siellä kypsyy jo.Kesän aikana lehtijuttuihin liittyen on ollut testissä myös Ospreyn reppu, joka arvotaan nyt eteenpäin. Reppu on Osprey Exos 58 Unisex koossa L. Painoa repulla on noin 1,2kg ja se on mukava kantaa. Mukavuus riippuu toki selän ja repun yhteensopivuudesta ja muista pikkuasioista. Remmejä ja taskuja ja härpäkkeitä repussa on riittävästi.Reppu on ollut testissä, joten pientä jälkeä voi olla. Paremman kuvan voi käydä katsomassa Ospreylta.

Arvontaan voit osallistua Ylämäen Facebook -sivuilla täällä näin. Tarkemmat ohjeet löytyvät sivulta. Seuraavan lehden ilmestyessä syyskuussa arvotaan taas jotain kivaa :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi