Retkilehden kesän tuplanumero

29.6.2015

Seuraavaksi kaupallisia tiedotteita!

Kesän 132-sivuinen tuplanumero on valmis, ja löytynee kauppojen lehtihyllyistä. Aiheina tällä kerralla mm. seuraavaa:

- Perusleirin käyttäminen retkellä. Jutussa mainittiin juoksulenkkien tekeminen perusleiristä käsin, joka alkoikin kiinnostaa kovasti! Syksyn Vaarojen Maratonia varten pitäisi kovasti kasvattaa rykeä (ryläyskestävyys), ja sehän onnistuu pinkomalla mäkiä ylös ja alas.

- Hetta-Pallas -reitti. Olen käynyt siellä töhöilemässä pariinkin otteeseen, mutten ole onnistunut kävelemään/hiihtämään koko reittiä läpi. Aina on jotain.

- Melontaa Lemmenjoella, kanootissa kaksi pientä lasta ja koiranpentu. Ipanan mulahtaminen veteen hymyilytti kovin, sillä onhan se mukavaa että muillekin sattuu ja tapahtuu..


Itse tein lehteen 7 sivua varusteasiaa ja jutun polkujuoksukisojen vaihtelevasta säästä. Karhunkierroksen juoksukisassa on ollut hankaluuksiin asti lunta, märällä kelillä pitkoset ovat todella liukkaat, Vaarojen Maratonilla on ollut kaunista usvaa, vähemmän kaunista mutalöllöä ja vaikka mitä. Voi sataa räntää tai paistaa aurinko. Ihmiset tulevat silti eivätkä valita kelistä. 

Ja siis hei toi kahvikuppi. Täytin sen kuvausrekvisiitaksi mutta sitten huomaamattani hörpin sitä jatkuvasti. Alle puolet jäi kuvaan asti, hah!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi