Juhannuksen lumipläjäys

22.6.2015

Käytiin Lofooteilla. Riksgränsenin kohdalla oli vielä melko talvista.


Lofooteilla oli muuten lämmintä ja kaunista, mutta kun laittoi repun selkään, löytyi taas lunta.


Täälläkin oli jäisiä järviä. Alempi on kesäisesti sula, mutta ylemmällä voisi ehkä vielä pilkkiä.


 Vielä ystävämme lumikenttä. Ei juhannusta ilman lunta!


Oli siellä toki muutakin kuin lunta. Esimerkiksi noin 32 059 karavaanaria, 84 lammasta ja 6700 pyöräilijää samalla kapealla ja mutkaisella tiellä. Niin ja pari rekkaa ja kaivinkonetta. Norjalaisilla on hämmentävän paljon kaivinkoneita.

8 kommenttia :

 1. Autollako menitte? Just kattelen karttaa josko tuonne suuntaan lähtisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, autolla. Ajamiseen menee turkasen paljon aikaa.

   Poista
 2. Ollaan tässä lähistöllä, Kilpisjärvellä, ja lumessakin kahlattiin - mitäpä olisi juhannus ilman lunta?
  Saana Rogaining 2015 piti käydä juoksemassa=kömpimässä ja löytämässä suunnitellut 4 rastia. Toiset kilpailijat olivat parikymppisiä ja näyttivät vinttikoirilta. Emme sijoittuneet mitenkään, mutta olemme hyvin tyytyväisiä suoritukseemme. :D eila.s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muahaha, vinttikoira :D Ei kai näissä sijoittuminen ole mitenkään päämääränä. Itse olen könynnyt polkumaratoneja vähän samalla kaavalla. Pääasia että on kivaa, vaikka aina ei edes ole.

   Poista
 3. Meillä kääntyy auton nokka samaan suuntaan kuukauden päästä :) Kauheasti vaan on houkutuksia matkan varrella kun näyttää ainakin Abisko sattuvan suoraan ajoreitin varrelle ja suunnitelmissa on ajaa paluumatka Kilpisjärven kautta (eihän se nyt paljon kierrä..). Valitettavasti reissulle on aikaa vain reilu viikko, joten ihan kaikkialle ei voi pysähtyä vaeltelemaan. Saadaanpahan pikku teaserit seuraavien reissujen suunnittelua varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on kyllä kaikkea jännää matkalla! Abisko, Riksgränsen, Narvik, ihan vain muutamia mainitakseni. Musta on myös kiva ajaa takaisin jotain muuta kuin menoreittiä. Mukavaa reissua :)

   Poista

by mlekoshi