Apua

9.6.2015

Joitain hetkiä sitten sain jonkun omituisen päähänpiston ja liityin Twitteriin. En osaa luovia siellä ollenkaan. Klikkasin itselleni jotain seurattavaa, mutta nyt olen vain päätynyt katselemaan mitä siellä tapahtuu. Kertokaahan kokeneemmat twitterkäyttäjät miten tässä pääsee alkuun? Mut löytää sieltä nimellä Marika @ainaylamaki

Aikoja sitten muokkasin myös blogin oikeassa reunassa olevaa linkkilistaa sopivammaksi. Päädyin poistamaan ne aihealueet joista en ymmärrä mitään (pyöräily jne), ja siirryin seuraamaan osaa hyvistä blogeista bloggerin lukijasysteemin kautta. Ulkoilublogit -sivusto on myös ahkerassa käytössä. Muutos jäi kesken, ja oikean reunan lista tuntuu liian lyhyeltä, keskeneräiseltä ja autiolta. Sitä täytyy muokata vielä.

Seuraavat pari päivää ajattelin keskittyä pääasiassa loikoiluun ja pieniin kuormittamattomiin askareisiin (kuten nuo tuossa yllä).Näillä eväillä kohti parempaa viikkoa!

4 kommenttia :

 1. Tervetuloa Twitteriin! Se on kiva jos siitä tykkää. Kestää aikansa ennen kuin hommaan pääsee sisään (eli löytää kiinnostavia seurattavia ja alkaa saamaan sen verran seuraajia, että syntyy vuorovaikutusta, jos nyt sellaisesta tykkää). Koetin jakaa jokusen vinkin siellä.

  Harmillisesti ei nähty messuilla. (Ainakin kuva näyttää olevan sieltä, tai sitten olette laittaneet takapihaa tosissaan uusiksi?) Olin perjantaina Avotunturit-osastolla pönöttämässä, mutta viikonlopuksi piti ehtiä Jeonsuuhun kuuntelemaan hyvää musiikkia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkeistä. Käyn vilkaisemassa ajatuksella kunhan uskallan avata kyseisen kapistuksen taas. :P

   Ei olla laitettu pihaa ihan noin uusiksi. Kovaa vauhtia kyllä rakennetaan terassia mutta tuon kokoisia puita ei siihen ihan noin vain saadakaan. Piha = ikuinen projekti. Huoh.

   Poista
 2. Minulla oli Twitteriin liityttyäni ensin suuri ihmetys, että mitä minä nyt täällä ja tällä teen. Mutta seurattavia ja seuraajia alkoi vähitellen tulla. Sinullekin tuli juuri yksi uusi seuraaja ;)

  Minulla Twitter toimii mm. yhtenä sisällöntuottokanavana blogiin: laitan sinne pieniä merkintöjä retkilläni kokemistani asioista. Twiittini menevät myös Facebookiin, mutta ei toisinpäin. Facebookiin saatan laittaa ihan höpöjäkin, Twitterin pyrin pitämään "outdoor-Tapanin" kanavana.

  Tällaiselle jaaritteluun taipuvaiselle selittäjälle on myös opettavaista yrittää sanoa jotakin vain 140 merkillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis just tuo! Mitä minä nyt täällä ja tällä. Ehkä tämä tästä selkenee..

   Poista

by mlekoshi