Naposteltavaa talvivaellukselle

17.2.2015

Ahkiot kököttävät jo valmiina eteisessä. Reissueväät on pääosin kuivattu ja muut pöperöt hankittu. Jälkiruokia en enää ehdi enkä jaksa kuivata. Koko kuivatusprojekti alkoi vasta viikonloppuna. Kakkuja saa lisää kaupasta ja ahkiossa ne menevät kivasti. Säilyvyys ei ole ongelma. Reissussa sitten ihmetellään kuinka tuollainen puolen kilon lakkatorttu saadaan sulatettua. Ehkä pelataan sillä pingistä jos ei muuta.


Kohteenkin ehdin vaihtaa aamulla toiseen. Jos huvittaa, vaihdan sen vielä uudestaan. Hyvä tästä tulee.

7 kommenttia :

 1. Voi nam.. Siinä on energiat kohdillaan! Millaisella kokoonpanolla menette, kuinka pitkäksi aikaa ja minne? Kyselee utelias. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahden aikuisen reissu, aikaa on matkoineen 7 päivää ja ensimmäinen retkikohde-ehdokas oli Halti. Sinne oltiin menossa pari viikkoa, kunnes vaihdoin kohteen.

   Poista
  2. Mitä jos kuitenkin menisi jonnekin muualle käsivarteen? Mräääää..

   Poista
 2. Minuakin kiinnostaa retkikohde kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä kohde on joku Hetta-Pallas-Ylläs -sektorilla. Jostain syystä tämäkään ei tunnu täysin oikealta vaihtoehdolta, ja pelkäänkin että kohdevatulointi jatkuu. Sinänsähän molemmat, sekä Halti että tämä uusi ehdokas ,ovat ihan loistavia paikkoja, mutta joku ei nyt vaan tunnu hyvältä..

   Poista
 3. Mitäs jos sen lakkakakun viipaloisi valmiiksi? Sitten ei tarvitse sulatella kuin yksittäisiä viipaleita ja sellainenhan sulaa vaikka takin alla tai makuupussissa. :) Hauskaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta sitten ei voi pelata pingistä! :D

   Poista

by mlekoshi