Arkiretkellä

29.11.2014

Arkipäivien retket ovat mukavia. Mitä kurjempi keli, sen hiljaisempaa. Nytkin lähes kaikki lumet sulivat pois, oli sumuista ja lämpötila +1.


Näkyvyys oli lähellä nollaa, mutta ei se mitään. Muistan vielä miltä tällä kukkulalla näyttää.Koiraa ei keli haitannut. Se kirmasi innoissaan mäkiä ylös ja alas odotellessaan hitaita ihmisiä, kantoi löytämäänsä kalikkaa pitkän matkaa mukana ja hautasi välipalansa maahan. Itse vaan kökötin tulilla. Kamalan kylmää vieläkin tämä syyskeli. Tein kaulurin kuviokaavalla pipon, josta tuli yllättävän lämmin. Onkohan tämä kuitenkin liian lapsekas, kun alkon myyjä otti asiakseen kysyä paperit? En kuitenkaan ole vielä kovin paljoa yli 30.

4 kommenttia :

 1. Näillä säillä on just siksi kiva käydä retkellä, että ei pahemmin törmää muihin.. :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä kurjempi keli, sen hiljaisempaa. Lähes kaikki laavuilla tapaamani ihmiset ovat olleet oikein hyviä tyyppejä. Silti siellä on mukavinta yksin.. :D

   Poista
 2. Pipo on kaunis, vielä parempi kuin kauluri. Tekaisepa vielä villapusero samalla kaavalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kaapissa yksi keskeneräinen villapaita. Se on tasaisen harmaa, ja ollut kesken jo vuoden. Enää puuttuu olkapäät ja hihat, mutta jumitin siinä sellaiseen kohtaan jossa pitäisi tehdä joku vaikea päätös. Se valmistuu kyllä.....joskus.

   Poista

by mlekoshi