Vaarojen maraton 2014

5.10.2014

Tämän vuoden vaarojen maratonia kävin haistelemassa talkoolaisena. Lähtö tapahtumaan onnistui varsin mallikkaasti, sillä edeltävänä iltana kahdeksalta vielä korjailtiin autoa kotosalla yli 300 kilometrin päässä Kolista. Tarvittu varaosa löytyi 150 kilometrin päästä vastakkaisesta suunnasta. Ei siis mennyt edes täpäräksi tämä lähtö! Nukkumiseen jäi aikaa kokonaiset 2,5 tuntia ja päivän mittaan kahvikuppi oli oikein kiva kaveri. Myös munkkipallerot olivat jaksamisen kannalta kriittisiä.

Tunnelma kisassa oli juuri niin hyvä kuin muistelinkin. Ihmiset olivat hyvällä tuulella, keli oli loistava ja erityisesti maalissa oli mukavaa. Kuvien ottaminen jäi kaikessa tohinassa vähälle. Muutaman kuvan kuitenkin nappasin erityisen mielekkäistä jutuista:

Vaarojen maraton puku päällä ja rusetti kaulassa aikaan 4.27.


Ultran voittaja virkeänä maalissa antamassa haastattelua. 86 km taittui uudella ennätysajalla 8.36


Itsehän en siis juossut metriäkään, mutta maalissa ajanottochipien poistaminen kilpailijoiden kengistä kävi oikein hyvästä kyykkytreenistä. Maali oli muutenkin varsin kiitollinen paikka; musiikki pauhasi, iloisia juoksijoita saapui maaliin tasaista tahtia ja aurinko paistoi. Loistava päivä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi