Suolla

30.10.2014

Arvatkaapa mitä tässä on käynyt?Noh. Siperialainen juoksi märillä tautisen liukkailla pitkospuilla minkä kintuistaan pääsi, ja pirullinen emäntä kehtasi kokeilla taikasanaa tänne. Lopputuloksena hyvä u-käännöksen yritelmä, jossa jarrutus tehtiin takapuolella, tiputtiin pitkospuilta naamalleen suohon, vilkaistiin nopeasti olan yli ettei kukaan vaan nähnyt ja kipitettiin kiltisti emännän luo.

Pitkospuihin jäi vähän karvaa, mutta jäiköhän pyllyyn tikkuja?

11 kommenttia :

 1. Koiranomistaja varmaan kiltisti ottaa pinsetit ja suurennuslasin ja alkaa toimiin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tottakai :D

   Kommenttisi oli muuten tämän blogin kommentti numero 1000! :)

   Poista
  2. No sattuipa sopivasti ja vielä täyttä asiaa:P
   -Kasperi

   Poista
  3. ..kuten koko blogi ;)

   Poista
 2. "Ettei kukaan vaan nähnyt", heh. :D Onneksi ei sattunut. Nimim. Märillä pitkoksilla muutaman kerran selälleen heittäytynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lotta ja Tuisku30.10.2014 18.54

   Lisäys: Se pirullinen sanavarmistus on käynnissä. En ktllä muista että olisi aiemmin ollut...

   Poista
  2. Juu, siis koira meinasi teilata innostuksissaan myös mut. Kerran se ohitti niin kovaa ja läheltä että meinasin lentää pyrstölleni, ja naiselliseen tapaan manasin aika äänekkäästi kaikilla tuntemillani kirosanoilla. Seuraavalla kerralla koira hidasti mun kohdalla huomattavasti, ja kiihdytti sitten taas. Aika kiva. :)

   Hmm, mulla ei kyllä tietoisesti ole koskaan ollut sanavahvistus päällä. Edelleen siinä kohdassa lukee Näytä sanavahvistus: Ei. En tiedä mitä sille voisi vielä tehdä? Bloggerissa kyllä sanotaan, että nimettömiltä saatetaan silti vaatia tekstiä vaikka olisikin asetuksista laitettu pois käytöstä. Onko tätä ongelmaa bloggerin omilla tunnuksilla? Mun mielestä tuo sanavahvistus on ihan peestä, enkä halua että mulla on sellaista käytössä :(

   Poista
 3. Lotta ja Tuisku31.10.2014 6.11

  Toinen testi

  VastaaPoista
 4. Lotta ja Tuisku31.10.2014 6.13

  Jep, niin se on. Jos on kirjautuneena bloggeriin, ei sanavahvistusta ole. Jos kommentoi kirjautumatta, sanavahvistus on. Eli ilmeisesti et mahda sille mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiitos tästä. Ehkä tämä on taas yksi googlen juoni lisätä omien palvelujensa käyttöä..

   Poista

by mlekoshi