Pörriäismuki

15.10.2014

Jääkarhumukissa on oltava jonkinlainen sisäänrakennettu ansaominaisuus.

 


Osaako joku sanoa miten kroonisen lapinkuumeen kanssa pärjää? Tälläkin pörriäisreissulla maisemat oli oikein mukavat, mutta...


Se ei vaan ole lappia.

6 kommenttia :

 1. Jos muuttaisi sinne? Olen miettinyt, että auttaisiko se.

  Valtaisiko sisäinen rauha sielun kun tunturi näkyisi olkkarin ikkunasta? Riittäisikö se ja voisi juurtua toimistotuoliin tai sohvalle? Tai tulisiko lähdettyä useammin lyhyille retkille uuteen lähimaastoon? Tai alkaisiko vaan kaivata jonnekin kauemmas samalla tavalla kuin täällä etelässä kaipaa Lappiin? Pohjoisemmas, isommille tuntureille, Alaskaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Mikä riittää? Mulla on edelleen pienenä salaisena haaveena erämaamökki jossain keskellä persettä. Sen lisäksi ettei siellä ole mitään, voisi mökkiin kuitenkin tulla esim. valokuitu. Ehkä vaeltajan mieli aina kaipaa jonnekin kauemmas, mutta onhan se nyt ihan eri katsella tunturia ikkunasta ja mennä sinne tunturiin, kuin katsella metsää ikkunasta ja mennä sinne metsään. Ei siellä näe mitään.

   Oon nyt siperianpalleron kanssa luuhannut muutamia uusia reittejä kotinurkilla. Joitain hyviä pätkiä on, mutta retkeilylliset tarpeet ei ihan täyty sillä että kävelen pitkin merkattua hiekkatietä ja käyn sotkuisella laavulla jossa ei ole puita. Kylmä makkara on pahaa.

   Pieni mökki, pieni puro ja pieni vuori. Onko se nyt lopulta niin kamalan suuri toive?

   Poista
  2. Minulle on syntynyt sellainen tapa, että aika ajoin menen etuovi.com- tai jokakoti.fi-sivulle, syötän aluetta rajaaviksi ehdoiksi ehdoiksi Enontekiö, Inari, Kittilä, Kolari, Muonio ja Utsjoki, ja katson mitä löytyy. En tiedä, johtaako se koskaan mihinkään tai etsinkö edes oikeasti mitään, mutta tietokoneen vieressä on helppo haaveilla. Tosin jos on vähän huono pysymään paikoillaan, joku mobiilikoti voisi olla parempi ratkaisu, mutta tunturista ei ole syytä tinkiä.

   Poista
  3. Aika synkkä tarjonta oli ainakin nyt :D

   Tuota samaa harrastin ennen kuin ostettiin ensimmäinen oma asunto. Sitten jotenkin vain katselin uudestaan ja kas, ostettiin tontti. Vaarallista puuhaa..

   Poista
 2. Tyttäreni muutti Vantaalta pohjoisen perukoille. Ainakaan vielä hän ei ole kyllästynyt lähtemään tuntureille. Joka viikonloppu saan lukea ja nähdä kuvia tunturien huiputuksista.

  VastaaPoista

by mlekoshi