Kynsilakkaa siskot!

3.10.2014

Keskustelin hetki sitten blogien volyymeista, ja faktahan on että sisustus-, lifestyle-, ja naistenhömppäblogeilla menee vallan hyvin. Samalla vakuutin että minähän en mitään kynsilakkablogia sitten pidä. Syön sanani samantien, ja kynsilakkapostaus tulee tässä. Odotan rakettimaista nousua hömppääkin hömpempien blogien joukkoon. Kynsilakkaa, vot:

Näin naamioit mustan kynnen huippunaiselliseksi söpökynneksi.

Tunturimaratonilla tuli hieman kynsivaurioita. Ihme juttu, jos kerran kesässä käy vähän juoksemassa niin heti on hirveät vammat. Muistaakseni Vaarojen maratonilla joitain vuosia sitten saldo ei jäänyt yhteen kynteen ja pelkäsinkin menettäväni muutaman. Jollain ihmeellisellä liimalla kynnet kuitenkin pysyivät paikallaan, mustana tosin. Tunturimaraton yhden kynnen tappiolla meni siis huomattavasti paremmin.

Koivet on muuten vähän rujot, sorry, kynsienhoito ei ole mun vahvin laji. Tällä kerralla yritin kuitenkin, ja uitin koipia (puolukattomassa) puolukkaämpärissä jonkinlaisessa kylvyssä. Lopputuloksena tuli ruttuiset jalat. Mä en jotenkin tajua tätä hommaa..

Lähtötilanne:


Ja näkymä peiteoperaation jälkeen:


Lakkana Lumenen Gel Effect  sävy 25 Blooming Summer - Kukkameri. Toivottavasti tämä fakta ei kiinnosta ketään.

Eiköhän lopeteta tämä hömpötys ja vedetä villasukat jalkaan.


Mukavaa viikonloppua!

8 kommenttia :

 1. Oleellista tuo puolukaton :D

  Mä lakkasin varpaankynnet viime kesänä siskoni häihin, kun turvonneet jalat ei mahtunut tanssikenkiini ja juhlasandaaleihin ei jalan lisäksi sopinut edes ohut sukka. Lapset kyseli seuraavana päivänä, mikä mun jalkoihin on sattunut. Kiitti kakarat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, toisaalta en tiedä olisiko puolukkakylpy hyvä? Sellainen luonnonmukainen kylpytuote, toimisikohan? :P

   Ihanat lapset :D

   Poista
 2. Loistavaa!

  Jään odottamaan suurta kynsilakkavertailua siitä, mikä lakka pysyy parhaiten ja lohkeillessaan sulautuu parhaiten mustuneiden varpaankynsien joukkoon.

  T. Nimim. Mustakynsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muahhah, tuo vertailu olisikin hyvä! Sitä varten tarvitsee kyllä useamman purkin lakkaa, ja mun varastot ei kyllä ihan niin kattavat ole.. :D

   Poista
 3. Jaa ... Kynsilakkaa? :D
  Ulkomuodostani ei kyllä ole jäljellä mitään, mikä voisi mennä piloille, teinpä jotakin tai olin tekemättä. Olen toisinaan pessyt kädet, kun huomaan kynnenalusten olevan erityisen mustat. Mutta ne voi siis myöskin lakata? Entä naama, meikataanko se sitten - voisitko vähän valaista asiaa?
  Hiukset ovat aina pipon peittämät, kuten aiemmin todettiin. Pipo on vedettynä syvälle päähän.
  Mieheni taisi naida minut älyni ja hyvän luonteeni takia. :D
  eilas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis käsiin toimii samalla tavalla tuo lakka. Jos kynnet on riittävän peittävällä/tummalla värillä lakattu, kynnenalusen musta skeida ei näy. Huomattavasti freesimpi look ja vastustuskykykin pysyy hyvänä kun ei ole niin ällöttävän puhdasta ;)

   Poista
 4. Viimeinen kuva on kaunein. Ja sen kauneutta lisää tieto, että lämpöisten villasukkien alla ovat kauniit punaiseksi lakatut naiselliset varpaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään viimeisestä. Siinä on lämmin :)

   Poista

by mlekoshi