Siperianhusky - arktinen kiipeilykoira

31.8.2014

Luulin että nämä kaivavat itsensä ulos tarhasta.


Olin väärässä.

6 kommenttia :

 1. Meillä oli aikanaan koiratarhassa vielä tarhan ylälaidoissa verkkokallistukset sisäänpäin estämässä yli kiipeämisen. Piti huskynkin. Kanaverkko tms. toimii hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, meillä on selvästi tarvetta kiipeilyesteille. Luulin että kaivuuesteillä olisi ollut kiire (niitäkään ei vielä ole, eikä koira valvomatta tarhassa). Koira kaivaa kyllä, mutta keskeltä tarhaa huvin vuoksi.

   Poista
 2. Kaulapanta sitten pois, kun se on valvomatta tarhassa, jos kerran omaa tuollaiset kiipeilijänlahjat. Minä pelastin kerran yhden koiran huskyfarmilla roikkumasta aidan yläreunan jossain ulokkeessa pannastaan. Tai ei se vielä varsinaisesti roikkunut (onneksi), jalat olivat aidassa ja panta tukevasti jumissa, että huonosti olisi voinut käydä - oli muuten tosi helppo pikkuhomma nostaa varmasti yli kaksikymmenkiloista koiraa käytännössä takajaloista ylöspäin, mutta jotenkin kummasti onnistuin.

  Aidassa kiipeilevät huskyt ovat jotenkin hassun sympaattisia, mutta voisivat ne silti olla kiipeämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin tämä 8-viikkoisena kiipeilyuransa aloittanut oli aika sympaattinen. On myös hirveän motivoivaa tehdä sille tarha, jossa se viihtyi melkein minuutin ja sitten ÄKKIÄ POIS TÄÄLTÄ! Onneksi tuossa on jo kehitystä tapahtunut, ja pallero viihtyy tarhassaan paljon paremmin. Satunnaisia kiipeily-yrityksiä se ei estä prkl.

   Melkein näen tuon koirajumpan.. Ei saisi nauraa *tirsk* :D

   Poista
 3. :) Koirassa näyttää olevan ihan samanlaista vimmaa ja pyrkyä ylöspäin kuin meidän kohta 1-vuotiaassa poikalapsessa :)

  VastaaPoista

by mlekoshi