Koiranpentupaniikki

14.8.2014

Sillä aikaa kun itse juoksin pohjoisessa, pentu on kasvanut taas aivan älyttömästi. Korvat ovat pystyssä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää ja kohta se tuleekin jo meille. JAIKS!

Ulkonäkö on muuttunut taas vaihteeksi. Punakasta pennusta on tullut tumma. Rillit ovat muuttaneet muotoaan, naama on tummunut, kyljissä on enemmän tummaa kuin punaista.  Punainen tukka sentään on ja pysyy.


Kuva: Kasvattajalta.

Pennulle ei ole vielä ostettu yhtikäs mitään. Koppi on pihassa ja aitarulla myös, mutta siinäpä se. Ennen ihmisvauvan tuloa piti ostaa sitä ja tätä ja tuota, joista myöhemmin selvisi ettei puoliakaan tarvita. Nyt mennään sitten toiseen ääripäähän, ja ennen pennun tuloa ostetaan ehkä vain kuljetushäkki ja joku naru kaulapannan jatkeeksi. Ja kynsisakset. Kaikki muu haetaan tarpeen mukaan.

Kyllä nyt jo jännittää !

2 kommenttia :

 1. Melkein tulee vauvakuume itelleen, kun pentukuvia katselee. Mut jos nyt ei kumminkaan vielä. Eikä huskya ennen kuin on voitettu lotossa ja päästy maalle. Eikä mun luonteelle sittenkään ;)

  Ei kai se koiranpentu mitään kummoista tarvi. Meille taisi viimeksi tulla sellain vahinkopentu, että mentiin vaan katsomaan. Ei ollut remmiä eikä kuppia eikä mitään... Ja hyvä koira tuli silti. (Tosin, samalla linjalla tais mennä meidän viimeiset vauvatarvikehankinnat. Oli se paketti vaippoja ja kaksi tuotantokautta Tähtiporttia...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mekään olla voitettu lotossa eikä liiemmin asuta maalla. :)

   Paketti vaippoja ja Tähtiportti on jo melkoinen selviytymissetti :D

   Poista

by mlekoshi