Jahdissa - uusi mielenkiintoinen nettilehti

31.7.2014

Joko olette tutustuneet uuteen Jahdissa -nettilehteen?  Vaikka aihe meneekin hieman retkeilystä sivuun, olen hyvin innoissani tästä! Viimein meille tarjoillaan laadukasta ja monipuolista sisältöä modernissa paketissa, ja vieläpä aivan ilmaiseksi!

Jahdissa -lehden ensimmäinen numero ilmestyi viime viikolla. Ensimmäisessä numerossa mm. käydään villisikajahdissa Ruotsissa, tutustutaan koiran käyttöön sorsametsällä ja käydään koeajolla järeällä nelikolla. Nettilehden ulkoasu on monipuolinen, sillä sekaan voi upottaa kaikkea sellaista, mikä tavallisessa paperisessa versiossa ei yksinkertaisesti ole mahdollista; videoita, slideshown, suoran ja toimivan linkin mainoksesta lisätietoihin ja kaikkea muutakin kivaa pörinää. Toivottavasti hilavitkuttimien määrä pysyy kuitenkin järkevänä. Lehden kuvat ovat laadukkaita, teksti sujuvaa, aiheet mielenkiintoisia ja vaihtelevia, aivan kuten missä tahansa hyvässä lehdessä kuuluukin olla. Lehden esitysmuoto vetoaa varmasti nuorempaan väestöön, ja konservatiivisimpien metsästäjienkin kannattaisi julkaisua vilkaista. Kehitys kehittyy, tykkäsi paperilehdet ja vanhat kääkät siitä tahi eivät.

Päätoimittaja Jussi Lähdesmäki kertoo, että idea lehteen on tullut Ruotsista. Siellä on ilmestynyt Min Jakt jo muutaman vuoden ajan, ja nyt sama konsepti on rantautunut Suomeen. Lehteä tehdään seitsemän maan yhteistyönä, ja se on mainosrahoitteinen. Esimerkiksi minä en osta kaupasta yhtäkään metsästys- enkä retkeilylehteä, mutta tämän kyllä luen (myös mainostajille tiedoksi ;) ).

Lehden lukeminen on tehty varsin helpoksi. Senkun klikkaa auki ja alkaa lukea. Mitään rekisteröitymisiä tai latailuja ei tarvita, ja muistinko jo mainita että se on ilmainen?

Jahdissa.fi metsästyslehden ensimmäinen numero tässä, klik! Ja sitten sama retkeilystä, kiitos!


4 kommenttia :

 1. Ilman hilavitkuttimia, mutta ilmainen:
  www.outa.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, outaan olen joskus kirjoittanut itsekin :)

   Poista
 2. Meillä on ilmainen nettiretkeilylehti outa.fi

  Vuonna 2013 meillä oli 68000 uniikkia lukijaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, sehän on ihan huikea määrä!

   Poista

by mlekoshi