Vetokoirakuvien parhaimmistoa

26.6.2014

Vetokoira-asia on mietinnässä edelleen. Ollaan käyty tutustumassa koiriin muutamassa paikassa ja useampaan kertaan. Aina käydessä tekee mieli ottaa yksi hyvä kuva. Ensikäynnillä ajattelin ottaa hienon kuvan kahdesta koirasta. Näin:

Osa 1: Kivat korvat.


Osa 2: Hmm, joku salapissaa taustalla.


 Osa 3: Hei mikä TOI on ?


Osa 4: Tuollakin on jotain! Voikohan sitä jotenkin hampailla muotoilla?


Osa 4: Tästä vois vaikka vähän kaivaa.


Selvä, luovutan. Vaihdetaan kuvauspaikkaa.

Ei salamaa jooko!


Öhm, pimeä koppi ei siis ole hyvä. Siirrytään seuraavan lauman luokse ja vähennetään koirien määrää yhteen. Nyt on pakko onnistua.

Osa 35: Mä vaan nopeasti alitan tästä..


Osa 482: Mun nenää ei sitten kuvata.


Tässä piti olla vain neljä koiraa, mutta kuinkas sitten kävikään?


Lopetan koirien kuvaamisen suosiolla tähän ja siirryn kuvaamaan maisemia. Maisema pysyy paikallaan.

12 kommenttia :

 1. Hah. Karhukoira on kans tosi epäkiitollinen kuvattava. Kattoo pois, liikkuu tai kääntyy selin. Mie en tajua miten jotku saa niistä lukemattomia uljaan tai vaihtoehtoisesti supersuloisen näköisiä otoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkään en tajua.. Säkällä saattaa saada hyvän kuvan, mutta siinäkin on joku kohta vähän vinossa tai vähintäänkin yksi ylimääräinen häntä jossain.

   Poista
 2. Oon joskus pitänyt koirablogia ja kuvien otto meni tyyliin otin lähemmäs sata kuvaa joista 1 tai 2 oli hyviä. Kyllästyin :D Ja yhdenkin koiran kuvaaminen vielä menettelee mutta kahdestakin on jo tosi haastavaa saada hyvää kuvaa, ellei sit huijaa niitä jollain makupalalla olemaan paikoillaan. Mut nekin kuvat jo jo sit jotenkin luonnottomia, "huijattuja" mun mielestä. Joo ei ole helppoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se hieman tärähtänyt todellisuus on sitten parempi :D

   Poista
 3. Tai sitten kuvattava on linssilude, jonka mielestä paras kuva tulee, kun on mahdollisimman lähellä kameraa. Eli kuvassa on valtava kirsu, jonka takaa pilkottaa korvat ja hyvällä tuurilla epätarkat silmät. Ja kaupan päälle saat ihan ilmaiseksi linssiin nenänjäljen - ei oo helppoa, ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näitäkin oli! Samalla sitten kuvaaja horjahtaa, koska ei mun massalla pysytä liikkumattomana kun tuollainen pomppukoira hyppää päin :P

   Poista
 4. Yritin kanssa talvella saada kunnon vetokoirakuvia aikaiseksi mutta samoissa merkeissä mentiin... Noh, ehkä ensi talvena sitten!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei kai tässä mikään kiire.. Ehkä ensi vuonna mäkin onnistun :D

   Poista
 5. Valjakkourheilu on kiva harrastus, suosittelen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin olen ymmärtänyt. Enää puuttuu se valjakko. :D

   Poista
 6. Hah :D Minulla on ihan liikaa kokemusta koirien kuvaamisesta. Siinä saa aina varautua siihen, että yksi sadasta ehkä onnistuu. Onneksi eletään digiaikaa! Koiravaljakolla olisi kyllä ihana päästä ajelemaan. Viimeksi käytiin Alaskassa kansallispuistossa katsomassa valjakkokoiria, mutta siellä ne oli ihan oikeassa työkäytössä, eikä niillä ajelutettu turisteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi sadasta on jo hyvin :D Alaska kuulostaa hyvältä. Ehkä joskus sinnekin..

   Poista

by mlekoshi