Kauneusniksit vaellukselle

6.3.2014

Joskus kahdeksannen (tai kolmannen...) vaelluspäivän kohdalla tulee hetki, jolloin haisee pahalta, näyttää väsyneeltä, ruttuiselta, likaiselta ja kärsineeltä. Tässä parhaimmat vinkkini, jolla näytät hyvältä vaelluksella (vain naisille):

Lika kynsien alla ei näy, jos lakkaat kynnet goottimustaksi. Jos haluat ultranaisellisen lookin, myös tumma viininpunainen toimii.

Jos pipo on ollut päässä yli vuorokauden, pidä se päässä. Aina.

Pieni kuolema voi tulla, mutta pipo pysyy.


Mikäli naama kerää likaa, hiero aurinkorasva siten, että suunta on kohti päänahkaa. Lika siirtyy rasvan mukana hiusrajaan. Toimii parhaiten tummatukkaisilla. Jos tukka lisäksi muistuttaa sulkasatoisen petolinnun perää (varsinkin kun juuri sotkit siihen vähän aurinkorasvaa) ja silmien alla roikkuu lähes kuolioon menneet oudot mustat pussukat, pipo + jättimäiset aurinkolasit pelastavat päivän.

Kas näin.Pahimpina päivinä voi pukeutua peilaaviin ylisuuriin laskettelulaseihin, myrskymaskiin tai järeämpään kypärään.

 Jos mikään muu ei toimi, juo itsesi kauniiksi.10 kommenttia :

 1. Tihihii... hyviä vinkkejä:). Likarantua voi pyyhkiä kasvovedellä, jota on ottanut pikkupulloon mukaan. Pystyy tekemään myös viileällä ilmalla, jolloin kylpy tunturipurossa biohajoavan shampoon kanssa ei innosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. bioh..minkä? :D Mulla on tähän saakka ollut pitkään niin lyhyt tukka, ettei sen peseminen retkellä ole oikein houkutellut. Likaisena se sojottaa vähän sinne tänne, ja puhtaana menee ihanasti päätä myöten, muutaman karvan töröttäessä ihan mihin sattuu. Kaikista lyhyin parin kolmen sentin tukka oli siitä hyvä, että se sai rauhassa sojotella mihin vaan, eikä näyttänyt typerältä. Siis ulkonäköhän tässä ratkaisi, eikä puhtaus? :D

   Poista
 2. Hyviä vinkkejä. Pipo on tosiaan kyllä syytä pitää tiiviisti päässä kun sen on kerran siihen laittanut. Viikon reissulla se luultavasti jo juurtuu päähän kiinni, mutta haitanneeko tuo, onpahan valmiina seuraavaa reissua varten.

  VastaaPoista
 3. :D
  Ääh, älä juo punaviiniä, se on ihan liian mietoa ja 8 pulloa painaa liikaa repussa. Tiukkaa viinaa sen olla pitää, vaikkapa rommia tai jallua.

  Minullakin on 10 vuotta vanha pipo tiukasti juurtuneena päähän.

  Haju? Kummasti siihen kotiutuu; sitä ei viikon kuluttua jotenkin enää huomaakaan.
  Välillä miehen kanssa olemme kuitenkin lipsuneet sissityylistä, vuorotellen peseytymään niin, että toinen kaataa lämmitettyä vettä toisen päälle ja huiskii samalla hyttysiä. Kumma miten hyvältä tuntuu sen jälkeen.
  Olen muuttunut tuijotuksenkestäväksi jo kauan sitten.
  Terv. Eila S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahdeksan pulloa?? :D On mulla sitten minttua aina kaakaoon, mutta sitä laitan aika vähän..

   Lämmitetty vesihän kuulostaa aivan todella hyvältä! Jotenkin mulle jääkylmät purokylvyt ei ole järin houkuttelevia. Jäi traumat intin aamu-uinneista. Suoraan sängystä juosten jääkylmään järveen. Jälkikäteen tuntui ihan hyvältä, mutta ajatus aamu-uinneista tai mistä tahansa kastautumisesta jäiseen järveen on aivan kaakelista. Hyi.

   Tunnen nyt itseni aivan todella älykkääksi, muttei ole tullut mieleenkään että vettä voisi lämmittää. 8) Siis ilman saunaa tai muita peseytymistiloja. Jännä että kaakaoon vesi kyllä lämpenee ihan normaalisti. Hmm..

   Poista
 4. Mahtava postaus.. x))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ottaskohan ne tämmösiä vinkkejä johonkin kauneuslehteen? :P

   Poista

by mlekoshi