Pieni bouldernurkka etenee

3.2.2014

Suurimmat kiipeilyseinän palaset on nyt nätisti aseteltu paikalleen, mutta pientä silppua puuttuu vielä. Tässä projektissa riittää hommia koko porukalle. Pidettiin viikonloppuna puuhapäivä, jossa jokainen sai valita mieleisensä askareen paitsi mies, joka joutui tekemään kaiken mitä kukaan muu ei halunnut tehdä.

Meillä on yläkerrassa vielä täysi rakennustyömaa, joten valaistuksena on tunnelmallinen työmaahalogeeni ja pölyä ja sahanpurua on ihan riittämiin. Ne lentelevät kivasti myös kuvissa.

Ensin kuitenkin mittaillaan, piirretään ja sahataan:

Sahaukseen tarvitaan kaksi. Yksi sahaa, toinen on painona. Rankka homma.

Pora pysyy tytönkin kädessä. Tyyli on vapaa kunhan tulosta syntyy.


Noin 200 isoa reikää, noin 200 iskumutteria.

Varsinkin tätä hommaa riitti kaikille. Yksi asettaa, toinen paukuttaa.

Levyt kiinni seinään.

Lasten mentyä nukkumaan nautitaan lopputuloksesta.

On se kiva.

Sivutuotteena reikäjuusto.

Kohta työ jatkuu loppujen palojen kiinnittämisellä ja koko seinän maalauksella. Pitäisi myös päättää millaisen kuvion seinään haluaa ikuistaa, ja taiteellisen lahjakkuuden lähennellessä nollaa, se aiheuttanee hieman päänraavintaa. Seinään tulee harmaata ja valkoista siten, että alaosan jalkaotteet ovat enemmän tummalla pohjalla ja yläpuolen käsiotteille tulee valkoista. Värien vaihtumistapa on pieni kysymysmerkki. Musta siihen olisi sopinut loistavasti nokian pörssikurssi vuosilta 2000-2014, mutten saanut ajatukselle juurikaan kannatusta. Pohdinta jatkuu.

5 kommenttia :

 1. Seinähän alkaa näyttää hyvältä. Ja korkeuttakin on käyttäjillä riittävästi. Voit sitten suositella muillekin lapsiperheille hauskaksi koko perheen aktiviteetiksi reikien poraamista pöytään. ;)

  VastaaPoista
 2. Vau! Joka kodin unelma!! Olen itse palannut seinille ja kesällä palaan kallioille, melkein kymmenen vuoden tauon jälkeen (!!), joten oli tosi kiva löytää blogisi! Kiitos visiitistä omaani. :)
  Tuo pöytä näyttää tutulta, me saatiin kerran rei'itettyä kokolattiamattoakin eräässä salissa noissa puuhissa.. ;)
  Seinän maalaamiseen voi hakea mallia maailmalta, oon nähnyt joitain kuvia ihan huikeista seinistä, mutta juuri nyt ei google kuvahaku tarjoa muistojani vastaavaa.. Tää on tosi hieno: http://www.atomikclimbingholds.com/images/PaintWall.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno seinä! Vaikka oonkin maalannut kaikki nykyisen kodin pinnat, ja itseasiassa edeltävänkin, en mitenkään pysty tuollaiseen :D

   Pöytä on nyt kunnolla käytetty, mutta vaatii viimeistelyä vielä. Ehkä pari suurempaa sahausjälkeä tai vastaavaa. Pöytä on seilannut meillä ainakin neljä vuotta, sopimatta hyvin yhtään mihinkään, joten ajateltiin varmistaa ettei se enää jää nurkkiin pyörimään..

   Poista

by mlekoshi