Vuoden retkikohde 2014 - äänestys käynnissä

15.1.2014

Vuoden retkikohdeäänestyksen finalistit on valittu!

Tänä vuonna teemana on retkeilyreitit. Mukana on oikeita helmiä, syystäkin hyvin suosittuja reittejä, kuten Kalottireitti, Hetta-Pallas-Ylläs, Kevon reitti sekä Karhunkierros.

Äänestäjien kesken arvotaan 20kpl kahden lipun paketteja GoExpo -messuille maaliskuussa. Äänestysaikaa on vielä runsaasti, sunnuntaihin 16.2 saakka.

Vaikka oikeissa ja aidoissa vaelluspiireissä saatetaankin dissata jotain paikkaa sen suosion myötä, on suosiolle usein olemassa hyvä Suomen luonnosta johtuva syy. Esimerkiksi tällainen:

Maisemaa Hetta-Pallaksen reitiltä.

Matkalla Haltille.

Karhunkierroksen varrelta.

Karhunkierroksella on mukavan vaihtelevat maisemat ja kauniit putoukset, ja Haltin suunnalla vaikuttavan jylhää ja mukavasti suojaa tarjoavia tupia matkan varrella. Hetta-Pallas taasen tarjoaa hikisiä mäkiä ja hienoja näkymiä. Ei ihme että moisista paikoista haluaa moni nauttia! Mukana on myös melko tuntemattomia reittejä, jotka tuskin ovat kisassa mukana aivan syyttä.


Vuoden retkikohteet on esitelty täällä ja äänestämään pääsee samasta linkistä. Ai miksikö äänestää? Vuoden retkikohde saa 5000e rahaa. Kenelle sinä kohdentaisit sen?


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi