Karpaloliköörin maistajaiset

26.12.2013

Karpaloprojekti etenee. Pari viikkoa sitten lisättiin sokerit ja siirrettiin litku jääkaappiin maustumaan. Sokerin määrä vedettiin hatusta, ts. googlen karpalolikööriohjeiden keskiarvona. Lopputulos selviää maistamalla. Otetaan lasten pupulusikka ja ryystetään varovasti. Hajusta meinaa lähteä taju, mutta maku on loistava!

Jaik.

Siihen nähden etten tykkää karpalon keräämisestä, karpalon mausta, viinasta enkä liiemmin sokerista, on karpalolikööri todella onnistunut! Ei ollenkaan kitkerä, eikä maistu viinalta. Karpalon maku on sopivasti pehmentynyt.



Joulupäivänä, kun satunnaisen pahan olon syyksi on paljastunut -3 ja +10 asteen välillä sahaava jääkaappi, ja koko jouluinen ruokavarasto on uusittu abc:ltä ja laitettu takaterassin tasaiseen jääkaappilämpötilaan, on sopiva hetki rentoutua lasillisen äärelle.

On muuten petollisen hyvää tavaraa.

Hik.

2 kommenttia :

by mlekoshi